POZOVITE NAS

Važne informacije

Važne informacije


Kada i kome plaćam?
Avans u iznosu se uplacuje u roku os 24 h od rezervacije. Ostatak plaćanja se vrši prilikom preuzimanja ključeva osobi koja vam ih je dala.
Mogu li platiti u evrima ili nekoj stranoj valuti?
Plaćanje se vrši u dinarima, po srednjem kursu Narodne banke na dan kada se vrši plaćanje. Apartman se nalazi u blizini menjačnice tako da zamena valute neće predstavljati problem.
Mogu li platiti karticom ili čekovima?
Za sada plaćanje je jedino moguće izvršiti u gotovini ili uplatom na ziro racun. Apartman se nalazi u neposrednoj blizini bankomata, tako da vam dolazak do gotovine neće predstavljati nikakav problem.
Mogu li platiti na kraju boravka?
Plaćanje se vrši isključivo unapred.
Kako da rezervišem apartman koji sam odabrao?
Kada dođete na stranicu gde se nalazi apartman, dovoljno je da popunite obrazac za rezervaciju. Vaša rezervacija će biti validna tek kada dobijete potvrdan odgovor.Takođe,rezervaciju možete ostvariti i telefonskim pozivom uz obaveznu uplatu avansa.
Da li je moja rezervacija sigurna ako nisam dobio odgovor?
Vaša rezervacija nije validna sve do momenta dok od nas ne dobijete potvrdan odgovor. Ukoliko rezervišete telefonskim pozivom mi ćemo Vam potvrditi putem mejla ili sms porukom.
Šta ako želim da otkažem rezervaciju?
Ukoliko iz bilo kog razloga želite otkazati rezervaciju - najljubaznije Vas molimo da to uradite blagovremeno, odnosno onog momenta kad saznate da Vam apartman nije potreban. Rezervaciju otkažite isključivo telefonom ili SMS-om (ne e-mailom). Ono sto je vazno napomenuti jeste da se novac uplacen kao avans ne vraca.
Dolazim u jutarnjim časovima, mogu li odmah ući u apartman?
U naš apartman se ulazi najranije u 20 časova. Ranije je moguće ući u slučaju da se apartman bukira I na nivou dnevnog termina, odnosno od 15 h ili vec od 11 h. Svakako je najbolje da se o mogućnosti ranijeg ulaska raspitate kod nas.
Ko će mi dati ključeve?
Na adresi apartmana uvek će vas sačekati osoba koa vas uvodi u apartman. Ona sa Vama potpisuje ugovor, predaje ključeve i vrši naplatu. Broj telefona vam se nalazi na stranici kontakt i dostupni smo vam od 10-21 čas.
Dolazim kasno uveče ili rano ujutro?
Kod nas ste uvek dobrodošli u bilo koje doba dana ili noći. Ulazak je moguć od 24 časa, samo nas obavestite na vreme o vremenu vašeg dolaska. U slucaju da dolazite kasno ili suvise rano, poslacemo Vam šifru putem koje cete moci da udjete u svoj apartman.
Šta da radim sa ključevima kada dođe vreme odlaska?
Mi dolazimo i od Vas preuzimamo ključeve.
Da li apartman mogu mogu koristiti sa mojim prijateljima?
U apartmanu je ogranicen broj osoba. Apartman se izdaje u na bazi dve osobe, svaka dodatna osoba mora biti prijavljena, I platiti naknadu, uz to ce dobiti neophodnu opremu za koriscenje wellness sadrzaja.
Šta če me čekati u frižideru?
Frižider u apartmanu je napunjen alkoholnim, bezalkoholnim i energetskim pićima koja se po završetku boravka naplaćuju. Ukoliko želite da vam nabavimo određena pića ili ketering - ne ustručavajte se da nam kažete.
Koliko često se menjaju posteljina i peškiri?
U apartmanu je obezbeđena posteljina za onoliko ležajeva koliko osoba apartman može da primi. Zamena posteljine vrši se svakih dva dana ukoliko vaša rezervacija traje duže od toga, mada ukoliko vam je potrebno možemo i ranije da ih zamenimo. Peškiri su obezbeđen itokom vašeg boravka u meri u kojoj je vama potrebno.
Mogu li u apartmanu kuvati i spremati hranu?
U apartmanu postoji opremljena kuhinja kao i posuđe dovoljno za osnovnu pripremu hrane, a spremanje hrane je dozvoljeno. Ukoliko imate posebne zahteve za nekim posuđem - ne ustručavajte se da nam tražite.
Izgubio sam ključ
U slučaju da izgubite ključ dužni ste snositi troškove zamene brave na apartmanu kao i pravljenje novog kompleta od 5 ključeva.
Ima li internet u apartmanu?
Postoji stalan pristup internetu.
Ima li telefon u apartmanu?
U apartmanima nema fiksne telefonije, ali na zahtev možemo nabaviti karticu lokalnih mobilnih operatera.
post 1 post 2 post 2 post 2 post 2

KUĆNI RED


Apartman se mora napustiti do 10:00 časova na dan izlaska osim ako je dogovorom drugačije predviđeno.
Zadržavanje apartmana posle 10:00 časova povlači naplatu narednog dana.
Ulazak u apartman je od 20:00 časova, a moguće je i ranije ukoliko je uplaćen dodatni termin.
U apartman nije dozvoljeno uvoditi životinje.
Gosti su dužni da svoje dragocenosti nose sa sobom, mi vam iz objektivnih razloga ne možemo garantovati za iste.
U apartmanu je zabranjeno koristiti rešoe i grejalice. Apartman je tako opremljen da vam pomenuti aparati neće trebati.
Gosti su dužni da čuvaju inventar. Svaka napravljena šteta mora biti nadoknađena.
Gosti ne smeju izazivati buku, galamu i remetiti javni red. Ovo naročito važi za period od 14-17 časova i od 22-09 časova.
U apartmanu nije dozvoljeno primati posetioce.
Molimo goste da bilo kakvu nepravilnost, zamerku ili problem prijave osobi koja je izvršila useljenje na broj telefona koji ste dobili.