POZOVITE NAS

MWC Koncept

Koncept Marconio Wellness Cluba

Marconio Wellness Club apartmani nude potpuno nov koncept smeštajnih jedinica gde su luksuz i privatnost osnovne odrednice.
Baveći se izgradnjom javnih i privatnih wellness centara već 10 godina, uočili smo potrebu klijenata za higijenom i privatnošću. Tako je naša osnovna ideja prilikom izrade koncepta Marconio Wellness Club-a bila da kreiramo mesto  gde je moguće uživati u privatnosti sopstvenog apartmana imajući ujedno pristup svim wellness sadržajima jednog profesionalnog SPA centra.
Sva tri apartmana imaju široku primenu, od romantičnih prilika sa vama dragim osobama, boravka sa grupom prijatelja, manjih žurki, nekonvencionalnih sastanaka sa poslovnim partnerima do posebnih događaja poput prve bračne noći, momačke ili devojačke večeri.
Vi izaberite priliku, a mi ćemo se pobrinuti da je zauvek pamtite!

Sadržaj

Istorijat

2017
Marconio Wellness Club
Od ideje do realizacije prolaze 3 godine i u januaru 2017. otvaramo Marconio Wellness Club sa prva dva apartmana, tako da je prvobitna ideja o show room-u prerasla u privatne, luksuzne wellness apartmane, mesto gde su higijena i privatnost najvažnije odrednice. Reakcije korisnika bile su odlične, pa smo zbog velike potražnje, u novembru 2017. otvorili i treći apartman.
2014
Show room
Rađa se ideja o ekskluzivnom show room-u, gde smo želeli u verodostojnom ambijentu da izložimo sve sadržaje koje proizvodimo kako bismo klijentima omogućili realno iskustvo i mogućnost da isprobaju naše proizvode.
2005
Proizvodnja wellness & SPA proizvoda
Marconio Whirpool SPA kao novi segment poslovanja uvodi tuš kabine, a potom, vodeći se svetskim trendovima u ovoj oblasti, kao i potrebom savremenog čoveka za očuvanje zdravlja, započinjemo proizvodnju wellness & SPA proizvoda. U naš asortiman ulaze saune, parna kupatila, slane sobe i još mnogo proizvoda potrebnih za izgradnju javnih, ali i kućnih wellness cenatra.
1999
Proizvodnja hidromasažnih bazena
Stremeći ka savršenijim i tehnički zahtevnijim proizvodima, Marconio započinje proizvodnju hidromasažnih bazena, kako bismo zadovoljili potrebe zahtevnijih klijenata.