POZOVITE NAS

Dodatne usluge

Dodatne usluge


VIP transfer
Za sve naše klijente koji dolaze avionom u Beograd, organizovali smo bespalatan transfer od aerodroma Nikola Tesla do MWC apartmana.
MASAŽA
Najbolji način za opuštanje organizma, odmor od svakodnevnog stresa, a može poslužiti kao vid oporavka od različitih povreda. Poseban ugodjaj u ambijentu MWC apartmana pružiće Vam potpuni mir i beg iz realnosti uz višegodišnje iskustvo naših školovanih fizioterapeuta. Mwc je kreiran kao mesto za potpuno opuštanje i regenerisanje tela i uma od svakodnevnih obaveza i stresova, pa će ovaj vid uživanja biti zaista zaokružena priča. Masaža se mora unapred najaviti, kako bismo proverili dostupnost naših fizioterapeuta.
RESTORANI
Zahvaljujući prijateljima naše kuće, u mogućnosti smo da Vam ponudimo obroke iz top restorana koje Beograd nudi. Jedan od njih je restoran Toro Grill, restoran iz kojeg Vam može stići najkvalitetnije škotsko meso, zatim restoran Šaran sa najboljom ponudom ribe u svim delovima godine, a ako biste voleli da osetite duh Španije tu je i nezaobilazni restoran Milagro.
LIMUZINE

Lincoln Town Car executive series
Manja limuzina kapacitet 7 osoba 
Veća limuzina kapacitet 11 osoba 
Cena 120 €
U cenu je uračunat šampanjac i ostali troškovi. Bogat sadržaj led rasvete, frižider, jako ozvučenje.

post 1 post 2