POZOVITE NAS

Apartmani

 • Deluxe Two-bedroom Suite
  od 500€
  Apartman ZMAJ
  Zmaj apartman predstavlja ultimativni nivo luksuza i potpuno menja svest o hotelijerstvu. Satkan je od niza detalja koji ce vas definitivno ostaviti bez daha. Ova oaza u strogom centru Beograda, u mozda najmirnijoj ulici u gradu se prostire na 140 kvadratnih metara.
  Opširnije
 • Deluxe Two-bedroom Suite
  od 90€
  Apartman NEFELI
  Apartman Nefeli sa punim pravom nosi titulu najluksuznijeg apartmana u zemlji uzevši u obzir opremljenost wellness sadržajima, kao i kvalitet završne obrade elemenata u njemu. Potpuno je jedinstven po bazenu koji je njegov sastavni deo, kao i wellness sadržajima poput onih u javnim SPA centrima.
  Opširnije
 • Royal Suite
  od 60€
  Apartman ARMONIA
  Armonia vaš privatni SPA centar u formi apartmana nudi vam potpuno uživanje u hedonizmu i wellnessu. Apartman je pogodan kako za parove, tako i za manje grupe do 6 osoba. Kao i u ostalim MWC apartmanima akcenat je na wellnessu, tako da Armonia poseduje saunu, parno kupatilo, slanu sobu i đakuzi u svom sklopu.
  Opširnije
 • King Suite
  od 60€
  Apartman ORFEAS
  Apartman Orfeas nalazi se u prizemlju i ako manji od druga dva apartmna, ne zaostaje po opremljenosti wellness sadrzajima. Prostire se na oko 40m2 i podeljen je na deo sa spavaćom sobom, dnevnim boravkom i čajnom kuhinjom i na SPA zonu.

  Opširnije